Als co-regisseur blikken we samen jouw levensdroom in!

Iedereen heeft zijn droom. Zeker over de toekomst! Om die droom te realiseren, wacht je best niet op ‘Vrouwe Fortuna’.
Spring beter even binnen bij Groep SDS en maak, samen met ons, écht werk van de film van je leven.

Groep SDS is een zelfstandig advieskantoor, gespecialiseerd in financiële en verzekeringsoplossingen op maat. Als onafhankelijk kantoor met meer dan 30 jaar ervaring bieden we uiteraard de nodige professionaliteit. Maar hét grote verschil maken wij door onze nauwe betrokkenheid en ons aanstekelijke enthousiasme. Groep SDS is inderdaad een warm kantoor waar je je als klant direct thuis voelt. Waar je in alle vertrouwen je kaarten op tafel legt. Precies dáárdoor kunnen wij dan weer minutieus ‘maatwerk’ garanderen. Persoonlijk advies om jouw leven en toekomst mee vorm te geven. Op een veilige, zekere manier, precies zoals jij het wil.

Want jij blijft natuurlijk de hoofdregisseur!

Jouw levensfilm verdient een topcast.

Welkom in onze studio!

Groep SDS beschikt over een zeer open, comfortabel kantoor, waar de koffie altijd voor je klaar staat. Een warme ‘studio’, waar de spots gericht zijn op jouw verhaal, op jouw droom.

In de studio ben je welkom wanneer het jou best past. Tijdens de kantooruren en daarbuiten, na afspraak. Je kan er in alle vertrouwen en discretie bij onze specialisten terecht voor vragen over jouw verzekeringen, kredieten en vermogen.

Bij SDS zijn we gek op beelden. Niet alleen op de toekomstbeelden die we onze klanten helpen vormgeven, ook op puur artistieke beelden. Daarom valt er in de studio altijd wel een expositie te bewonderen van plaatselijke kunstenaars.

Na succesvolle exposities van o.a. Janice Eve, Koen Spitaels, Ivo Nijs, de internationale topwerken via New Jorg Gallery en tot voor kort de succesvolle fotografie-expositie van de hand van Luc Van Malderen, zijn er sinds juni 2023 de beklijvende schilderwerken van Manu De Mey te bewonderen.

We denken er aan een vernissage te organiseren op een vrijdagavond in september 2023. Hou al onze kanalen in de gaten (of neem zelf gerust contact op met ons) om de officiële uitnodiging te ontvangen.

Wenst u ook bij ons te exposeren of kent u iemand? Neem zeker contact met ons op!