Het SDS draaiboek: ‘Van individuele scan naar integraal comfortplan’

Groep SDS zorgt samen met jou voor een comfortabel leven, in alle gemoedsrust. Niet alleen vandaag, ook morgen. Hoe we dat garanderen? Door nauwgezet de vier stappen te volgen uit ons draaiboek ‘Van individuele scan naar integraal comfortplan’:

Bij ons kan u zich thuis voelen. Wij maken graag tijd voor u om te luisteren naar uw persoonlijk verhaal op het moment dat u het beste past om uw gezin te helpen beschermen. Wij hebben als lokale speler voeling met uw woon-, leef- en werkomgeving, wat het contact vergemakkelijkt.

Alleen wanneer u alle kaarten op tafel legt, kunnen wij een duidelijk beeld maken van uw persoonlijke situatie. Na aanlevering van alle nodige informatie, brengen we uw unieke situatie in kaart om maatwerk te kunnen leveren.

Met ons team van specialisten gaan we aan de slag om u van eerlijk advies te voorzien. Het realiseren van uw individueel plan vereist competente gesprekspartners. Wij volgen dan ook regelmatig bijscholingen om u nog beter van dienst te kunnen zijn en maatwerk te voorzien.

We lichten onze analyse graag persoonlijk toe om u een concreet voorstel van oplossingen te doen, in mensentaal en uiteraard in alle transparantie.

Maar hier stopt het niet…

Ons ganse team staat paraat voor al uw vragen, maar u zal een vaste relatiebeheerder toegewezen krijgen die van uw volledige dossier op de hoogte is. Naast het driejaarlijkse overzicht waarin uw dossier wordt afgetoetst, staan wij u dag in dag uit graag te woord bij eventuele vragen of opmerkingen.

In onze aanpak verliezen we ook onze verantwoordelijkheid voor het milieu niet uit het oog. Een papieren archief is al jaren niet meer aan ons besteed. En ook in onze communicatie springen we zo zuinig mogelijk om met de longen van onze planeet. Op deze manier werken we onrechtstreeks mee aan een leefbare wereld voor de volgende generaties.